Säker betonghåltagning i Stockholm

Betonghåltagning Stockholm 0 Comments

Betonghåltagning i Stockholm kan man få hjälp med av ett företag som verkligen vet hur man ska arbeta på bästa sätt gällande säkerhet och kundnöjdhet. Och det är en avvägning som ibland kan vara svår att uppnå med tanke på de moment som ingår i arbetsuppgiften.

När man gör hål i betong så är det ett av de allra tuffaste jobben som finns inom byggnation. Det är tungt, högt ljud, arbetsmoment med höga skakningar, smutsigt, ibland väldigt blött och stundtals kan man även behöva utföra arbetet på hög höjd. Inte direkt det som många ser som ett drömyrke med andra ord.

 

Roligt och omväxlande

Men de som arbetar inom yrket säger ofta att det är ett mycket roligt och omväxlande arbete. Man är sällan länge på en och samma plats och därmed får man se mycket och lära känna många människor.   

Trots de tuffa arbetsmomenten så är det också ett jobb som är mycket precist och där det ofta krävs en del kreativt tänkande. För även om man har fått mycket specifika ritningar och beskrivningar över vad man ska göra så ser det inte alltid ut så när personalen väl är på plats.

 

 

Kunnig och proffsig personal

De som arbetar inom betonghåltagning kan komma från många olika bakgrunder, utbildningar och erfarenheter. Ofta består det av tidigare hantverkare som kommit i kontakt med betonghåltagning under något projekt och som tyckt att det ser roligt och givande ut. Med en extra utbildning i bagaget kan man sedan söka jobb hos ett företag som sysslar med betonghåltagning. Och många har jobb innan de ens är klara med sin utbildning. 

Eftersom det är ett yrke med hög risk så blir det också en mycket god sammanhållning i gruppen. Man är så pass beroende av varandra att man helt enkelt måste kunna ha full tillit och även kunna ha roligt tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *