Skicka paket med Fedex Sverige för trygga leveranser

28 april 2020
Cecilia Olsson
Skicka paket med Fedex Sverige för trygga leveranser

När man ska skicka paket så kan man ofta välja mellan att skicka det billigt eller snabbt. Som privatperson är tidsaspekten ofta inte det viktigaste utan man föredrar ett billigt alternativ. När man skickar från eller mellan företag kan en snabb leverans däremot vara väldigt avgörande. 

Skicka paket med ett välkänt företag

Med Fedex kan man tryggt skicka packet som levereras snabbt, ofta redan nästa dag. Fedex är ett väletablerat företag i branschen och finns i över 220 länder världen över. Fedex grundades år 1971 i USA och var det första fraktföretaget som erbjöd sina kunder möjligheten att spåra sina paket, vilket de såklart gör fortfarande idag. De är också välkända för sina snabba leveranser, även här var de först ut med att erbjuda leveranser över natten till sina kunder. Fedex är helt enkelt ett innovativt företag som erbjuder sina kunder trygga och snabba leveranser. 

Olika alternativ att välja mellan

Fedex inrikestjänster passar bra om man vill få paketet levererat redan nästa dag och har en försändelse på max 68 kilo som inte är längre än 274 centimeter långt. Paketet hämtas upp på företaget och man kan dessutom få gratis emballage. Paketet kan självklart spåras hela vägen till mottagaren. Har man en försändelse som väger mellan 68 och 1000 kilo styck kan man istället skicka med Fedex Freight, här kan man välja om man vill betala lite extra för en snabb leverans eller om mottagaren kan vänta några dagar för att hålla nere kostnaderna. Med Fedex Europe eller Fedex International kan man välja på First, Priority och Economy där First är snabbast, Ecomomy billigast och Priority är någonstans mittemellan.

Så nästa gång ett paket ska skickas gör det genom Fedex, det är en firma som håller hög kvalitet och gör trygga samt snabba leveranser. Hos paket.se kan man enkelt och snabbt ta reda på vad det kostar att skicka sitt paket med Fedex Sverige.

 

Fler nyheter