Visa att du bryr dig med blombud i Kungsholmen

blombud kungsholmen 0 Comments

Stockholm är ganska stort. Större än du kanske tror vid första anblick. Det finns många “fiskar i sjön” så att säga. Det är lätt att hitta en ny partner och kära ned sig. Och vad gör du egentligen när du är nykär? 

Jo, du och din partner försöker överösa varandra med kärlek på alla möjliga sätt och vis. Hela tiden, och var ni än befinner er. Det är presenter och spontana överraskningar. Och blommor förstås. Massor av blommor. Precis som det ska vara när ni inser att ni är kära. 

Men hur gör du då när du bor och jobbar i Bromma och din partner ända borta på Kungsholmen? Du skickar såklart ett blombud. Kanske ett gäng röda, romantiska rosor. Kanske lika många rosor som dagar ni har dejtat varandra. Det skulle få kärleken att verkligen slå i taket. Din partner skulle garanterat bli utom sig av lycka av en sådan enormt romantisk gest.  

 

Den förlängda kramen

Ett annat hett tips är att skicka blommorna till partners jobb istället. När din pojk- eller flickväns kollegor kommer få se hur du överöser din älskling med presenter och det spontant dyker upp enorma blombuketter på kontoret kommer de bli alldeles utom sig av avundsjuka. 

Alla kommer önska att de hade en partner som du. Men allt du egentligen har gjort är att aktivera ett blombud. Ansträngningen från din sida var inte stor, men gesten betyder enormt mycket. 

Genom blombudet visar du att du bryr dig även när du befinner dig på distans. Du visar omtanke och kärlek. Blombudet är som en förlängd kram som materialiseras i den vackraste bukett av blommor som går att tänka sig. Sluta aldrig att skicka blommor. Alla blir glada av att få blommor. Om du vill läsa mer om blombud i Kungsholmen så kan du gå in och läsa på följande länk: https://lindhagensblommor.se/skicka-blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *