Aldrig mer låsbyte

19 maj 2020
Lily Hansen

Du har tappat bort din nyckel igen. Fy vad jobbigt! Glömskan kommer inte bara att göra det omöjligt för dig att komma hem i lugn och ro; nu måste du först tillkalla en låssmed och vänta på att de öppnar åt dig, sedan måste de byta ut låset och du måste skaffa en ny nyckel. Det kommer att kosta mycket pengar. Det är en historia som du helst inte vill ska repeteras, och det är du inte ensam om. Det finns goda nyheter: du behöver inte hamna i samma knipa igen! Svaret heter Iloq, och i denna artikel kommer du att få lära dig lite om hur det fungerar

 

Ett digitalt låssystem

Iloq är ett digitalt låssystem som revolutionerat säkerhetsindustrin. Glöm pillet med de gamla mekaniska låssystemen – de var hur bra som helst i sin dag, men det moderna systemet är nu här och det fungerar mycket bättre. Det är både lättare och säkrare, och det fungerar så här: nycklarna och cylindrarna fungerar genom en programmeringsenhet som administreras på datorn. Via datorn kan du då bestämma vilken nyckel som ska öppna vilken dörr. Du kan också ställa in en funktion på din digitala nyckel som gör att den bara fungerar under vissa timmar på dygnet. Tänk vilka möjligheter detta öppnar upp för dig till att öka säkerheten i ditt hem!

 

 

Du har kontrollen

Iloq i kumla installeras av företaget Pignus som är experter på digitala låssystem. De kan hjälpa dig genom hela processen, från val av lås till installation. Ring dem när du tröttnat på att tjorva med ditt mekaniska låssystem och vill pröva på något bättre. Det är du som ska ha kontroll över ingången till ditt hem, och genom detta digitaliserade system kan du åstadkomma just detta: du kan programmera om nycklarna hur många gånger som helst och registrera vilka nycklar som använts var.

Fler nyheter