Erfaren flyttfirma i Stockholm

14 april 2020
Jenny Olsson
Erfaren flyttfirma i Stockholm

Vi har alla flyttat någon gång och vet vilket stort projekt det är när man först ska plocka ner hela bohaget i flyttlådor för att sedan städa och slutligen flytta in i det nya hemmet. Oftast behövs det även en bil med släpvagn eller en flyttbil vilket kostar en rejäl slant. Det är även otroligt påfrestande rent fysiskt och i viss mån psykiskt och man är oftast helt uttömd på krafter under och efter flytten.

Nu finns det alternativ och ett riktigt bra sådant är Flyttfabriken som sköter allt i flytten åt dig så att du inte behöver lägga all din energi på att lyfta tunga flyttlådor och möbler. Flyttfabriken har sedan starten 2008 samlat på sig stor kunskap och bred erfarenhet från alla sorters flyttar och är nu ett väldigt omtyckt och respekterat företag i branschen. De erbjuder flytthjälp avsett om det är ett litet och enkelt uppdrag eller om det handlar om en stor och komplicerad flytt. Flyttfabriken utför sina högkvalitativa flyttar mestadels i Stockholmsområdet men man tar även på sig uppdrag i resten av Sverige och Skandinavien. Under åren så har företaget samlat på sig kontakter och samarbeten med internationella aktörer så man kan även erbjuda flyttjänster världen över till konkurrenskraftiga priser.

Flyttfabriken erbjuder ett helhetskoncept som är anpassat efter varje unik flytt och man erbjuder flera tjänster som bohagsflytt, kontorsflytt, magasinering, pianoflytt och även flyttstäd. Flyttfabriken har som mål att kunderna ska känna sig trygga och bli 100% nöjda med tjänsterna som man erbjuder och man har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Miljöfrågor tar företaget på största allvar och de återanvänder allt packmaterial och använder återvinningsbart material. Fordonen drivs av miljöklassat drivmedel och de följer miljöbalkens regelverk samtidigt som de utbildar sin personal i miljötänk. Så när du står inför en flytt så tveka inte att kontakta  Flyttfabriken och passa på att kolla in hemsidan här https://www.flyttfabriken.se/ 

Fler nyheter