Här finns Helsingborgs trevligaste taxi!

taxi helsingborg 0 Comments

Att resa med taxi är bekvämt och enkelt! Har man en egen bil man sällan utnyttjar kan det vara läge att räkna vad man egentligen betalar. Att äga och ta hand om en bil kostar flera tusen kronor per år. Det är bensinkostnader, parkeringsavgifter, fordonsskatt, försäkringar med mera som kostar. Börjar man räkna på det så kanske det är bättre att sälja bilen och ta en taxi de gånger man behöver.

Taxichaufförerna har en god lokalkännedom och tar inga omvägar för att låta taxametern ticka lite extra. När man åker med Taxi Helsingborg så har de fasta priser som man hittar här: https://www.taxi-helsingborg.se/. Då får man inga överraskningar när det är dags att betala.

 

Ska man sitta fram eller bak?

Många kan fundera på var man som ensam passagerare i en taxi bör sitta. Är det oartigt att sitta i baksätet? Borde man alltid sitta i baksätet? Faktum är att det inte spelar någon roll! I en del länder är det kutym att sitta bak, vilket man kanske noterat i filmer. En del tycker att framsätet är chaufförens arbetsplats och vill därför undvika den. Men sanningen är den att man sätter sig där man tycker det är okej att sitta.

 

 

Passagerarnas trygghet är viktig

Taxichaufförernas legitimation skall alltid vara synlig för passagerare. Då vet passagerarna att det är tryggt och säkert att åka med i taxin. Ytterligare en trygg fördel för passagerarna är att bilarna är likadana med samma logotype på. Detta medför att man lätt känner igen taxibilarna som kör för samma företag.

Chaufförerna är pålitliga och punktliga. Har man beställt en taxi till ett speciellt klockslag så väntar de utanför vid den tiden. Det finns även taxibilar som tar fler än 4 passagerare. Berätta vid beställningen hur många passagerare som skall åka, så löser de det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *