Hyr kontorsmoduler vid behov av tillfällig lokallösning

kontorsmoduler 0 Comments

Ibland behöver man mer kontorsutrymme, helst väldigt fort dessutom. När ett företag växer så kan det plötsligt visa sig att det inte finns tillräckligt med utrymme i de befintliga lokalerna. Då kan man behöva hitta en snabb lösning på problemet under tiden man bygger ut eller letar en ny kontorsbyggnad. Det kan också vara en renovering som gör att att man tillfälligt behöver flytta ut ur kontorslokalen för att kunna få arbetsro. En renovering kan låta och störa mycket, vissa gånger är den dessutom så omfattande att det inte går att vara i lokalen samtidigt som det renoveras.

En mycket smidig lösning

En snabb och smidig lösning kan då vara att hyra en kontorsmodul. Idag så finns det väldigt komfortabla moduler på marknaden som gör att man knappt känner någon skillnad från ett ”riktigt” kontor. PCS Modulsystems har utvecklat kontorsmodulserier sedan slutet av nittiotalet och har mycket bra lösningar då de uppstår ett tillfälligt behov av mer utrymme. Med PCS Modulsystems kontorsmoduler kan de skapa i princip vilken lokal man än önskar. De skräddarsyr standardmodulerna så att de uppfyller det exakta behovet av kontorsyta. Modulerna kan användas som utbyggnad av befintlig byggnad, friliggande på intilliggande mark, ett kontor ovanpå ett annat kontor, eller en direktanslutning till industri- eller lagerlokal. Man hyr dessutom endast så länge det finns behov för det extra utrymmet, när man inte längre behöver modulen så hämtas den från platsen, smidigare än så blir det inte.

Moduler av mycket hög kvalitet

Med PCS Modulsystems kontorsmoduler får man ett kontor av hög kvalitet som erbjuder en mycket bra arbetsmiljö, trots att den är tillfällig. PCS Modulsystems har även tillfälliga modulkontor med extra bra fönster samt dämpande material i golv, väggar och tak för en bättre ljudnivå, fönstren fungerar också mot solvärmeinstrålning. Hög komfort i arbetsmiljön ingår alltid i PCS Modulsystems kontorslösningar. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *