Lampor för sovrummet

24 mars 2020
patrick pettersson
Lampor för sovrummet

Nu varvar vi ner och tänker efter. Vad älskar du och vad längtar du efter? I dagens stressiga samhälle är det många av oss som hungrar efter lugn och ro. För din egen skull bör du därför investera lite extra i det viktigaste rummet i ditt hem, nämligen sovrummet. Du ägnar så stor del av din tid här och sömnen är viktig för din hälsa. Du bör med alla medel se till att trivas i ditt sovrum och sova bra, för att också må bra. Har du bra belysning när du myser ner dig i sängen och läser? Har du hört talas om varumärket House Doctor? De har bland annat galet fina vägglampor.

 

För njutning och skönhet

Skapa ett vackert sovrum med hjälp av inredning. Rummet ska vara sparsamt möblerat och gå i färger som grönt, rosa eller blått som främjar sömnen. Se också till att ha en riktigt bra och skön säng. Matcha en snygg sängram i ek mot ljuvliga House doctors vägglampor. Kolla in modellerna Precise i mässing och Game, också den i mässing. Den borstade mässingen ger ett lyxigt och genuint, naturligt intryck samtidigt som den stilrena designen ger ett lugnt intryck. Snacka om drömlampor! Ha en väl tilltagen säng, och är ni två ska det givetvis finnas två vägglampor.

 

 

Tänk på tyngden

Har du någonsin tänkt på vikten på taklampan i ditt sovrum? När en inredare ser på sovrummet väljer hen en taklampa som är lätt, för det får inte finnas den minsta risk att göra sig illa om den ramlar ner. Det ska inte kännas som om man har något tungt ovanför sig när man sover. Välj en taklampa som matchar bra mot din house doctor vägglampa. Här kan du till exempel välja Molecular Taklampa med 5-Ljus. I hörnen av rummet kan du med fördel lysa upp med en ljusslinga.

 

Fler nyheter