Se över ditt leende

Tandreglering 0 Comments

Har du nästan gett upp hoppet om att kunna visa dina sneda tänder när du ler, och kanske tänker du att det är för dyrt och jobbigt att göra något åt det. Men ett leende är det som vi visar omvärlden, och om man aldrig ler mot någon kan det tolkas som att man inte gillar dem.

Av sociala skäl är det viktigt att vi verkligen vågar vara oss själva, och därför bör du prioritera dina tänder, också när det gäller det utseendemässiga. Boka tid hos en tandläkare som är expert på tandreglering.

Kolla upp och begär prisförslag

Det skadar inte att låta en kunnig tandläkare titta på dina tänder och göra en bedömning. Har du stora tandproblem med gluggar, tänder som sitter fel, tänder som fattas, tänder som är gula eller vad än saken gäller, vet en tandläkare hur det ska åtgärdas. De tar bilder på dina tänder så som de ser ut just nu, och sedan får du förslag på vad man kan göra och vad det skulle kosta.

Tandreglering sker numera med ganska skonsamma skenor, som fixar till ditt leende. När tänderna är korrigerade ser du en otrolig skillnad. Då kan du titta på de första bilderna som tandläkaren tog, och då blir du glad att du gick dit för att göra en tandreglering.

 

 

Tandreglering höjer självförtroendet

Under tiden tandregleringen pågår får du göra återbesök med jämna mellanrum hos din tandläkare, men dessa besök går fort. Du behöver inte avsätta mycket tid för det, och det medför inga större åtaganden. Att du får ordning på dina tänder betyder så mycket för självförtroendet.

Inte minst när man söker jobb eller har ett arbete som innebär många representationsuppdrag är det skönt att kunna le mot andra människor utan att fokusera på sina tänder hela tiden. Du kommer att göra ett mer avspänt intryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *