Se över ditt nyårslöfte

Amino 0 Comments

Har du avgett ditt halvårslöfte än?
Ofta har ju många av oss glömt våra nyårslöften vid det här laget. Därav behovet av ett halvåslöfte.

Med tanke på de tider vi lever i så kan det vara läge att rikta in sig på hälsa. Ju mer vi lär känna Covid-19 så får vi svart på vitt vad som ökar risken för att drabbas svårt om man väl blir smittad. Bland annat så har man ju tidigt pekat ut rökning och övervikt som riskfaktorer.

Med andra ord kan det vara klokt att se över dessa områden. Inte bara i dagsläget utan även inför framtiden. För är det något som vi vet är det att pandemier alltid har varit en dela av livet på jorden. Gissningsvis är därför inte den nuvarande den sista som vi kommer att se.

Ska man lägga av med ovanor gäller det dock att se till att fylla vakuumet med goda vanor. Ät mat och inte produkter, se till att du rör på dig och hittar någon rutin för att meditera. När du har fått allt detta att stämma så kan du börja göra riktade insatser med till exempel kosttillskott så som amino.

Det viktigaste av allt är att vara förlåtande mot dig själv på denna resa. Det kommer att bli tufft. Du kommer att gå emot alla de reaktiva beteendemönster som du har samlat på dig under åren. Trots allt så är alla de ovanor vi har lagt till vår repertoar ofta ett sätt att undvika att möta smärtsamma saker inom oss.
Var alltså beredd på att denna resa kommer att innebära en del svåra konfrontationer med saker som du kanske har tryckt undan under en längre tid.

Samtidigt kommer belöningarna komma i form av ett lättare hjärta och ett gladare liv. 
Du kommer helt enkelt att leva mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *