Skaffa powerbank med bra kapacitet

15 februari 2021
Cecilia Olsson

Det är otroligt vad smidigt det är att så många saker idag är mobila. Man kan enkelt ta med sig telefonen eller datorn då man ska iväg någonstans vare sig det handlar om en kort eller lång resa. Man kan till och med befinna sig mitt ute i skogen under flera dagar och fortfarande komma hem med ström kvar i sina elektroniska prylar, man behöver bara se till att investera i en bra powerbank.

Stå aldrig utan batteri

Med en powerbank kan man ladda sin telefon eller surfplatta utan problem, var man än befinner sig. Man behöver aldrig mer vara utan batteri på sin enhet, så länge man kommer ihåg att ladda upp sin powerbank innan nästa äventyr. Det finns också många varianter att välja mellan, allt från små smidiga powerbanks som man kan hänga på nyckelknippan och som räcker till att ladda telefonen en eller två gånger till lite kraftfullare powerbanks som kan erbjuda upp till femton laddningar. 

Välj powerbank efter behov

När man väljer powerbank är det viktigt att ta reda på vilken storlek som passar bäst utefter de behov man har. Vill man bara ha en powerbank för att kunna ”nödladda” sin telefon då och då så kan en kompakt powerbank på 2600-3000 mAh räcka. Kommer man däremot vara utan tillgång till ström under en längre tid eller om man vill ladda något större (som exempelvis en surfplatta) så behöver man en powerbank med högre kapacitet. Med en powerbank på cirka 20.000 mAh kan man ladda en surfplatta 1-2 gånger och en telefon kan laddas 10-15 gånger.

Allt inom batteri och laddning

Hos Batteri Online hittar man förutom effektiva powerbanks även laddningsbara batterier, batteriladdare, lampor, LED-belysning, laddare till bärbar PC, kablar och övergångar samt mycket annat. De erbjuder snabba leveranser, ett omfattande utbud med mer än 14000 olika varor tillgängliga samt kvalitetsprodukter från de bästa tillverkarna och service med garanti. Hela Batteri Online’s sortiment finns på https://www.batterionline.se/.

Fler nyheter