Utöka jobbchanserna genom att gå en truckutbildning i Stockholm

truckutbildning stockholm 0 Comments

I en tid då konkurrensen om arbete är stor är det många som känner att de måste göra det som går för att öka chanserna till en trygg anställning. Många har detta året valt att vidareutbilda sig på högskolor och universitet för att bli mer attraktiva på arbetsmarknaden eller helt enkelt för att de ser att ett karriärbyte är största chansen till jobb. Det är dock inte alltid man måste gå en flerårig utbildning för att få ett mer attraktivt CV, vissa gånger kan det räcka med ett par dagar.

Ett truckkort ger dig större möjligheter

Genom att ta ett truckkort öppnas fler möjligheter upp på väldigt många arbetsplatser och du kan därmed vara en större tillgång för arbetsgivaren. För att köra en truck krävs ett truckkort eftersom det är viktigt att veta hur den ska framföras för att inte äventyra säkerheten på arbetsplatsen.

En truck kan till exempel lyfta väldigt tunga pallar och det är därför viktigt att det görs på rätt sätt för att ett misstag framförallt inte ska leda till personskador men inte heller skador på produkterna som hanteras. 

Snabba och säkra utbildningar i Stockholm 

Gå en truckutbildning i Stockholm och utöka snabbt ditt CV, det ökar chanserna till anställning på många stora företag. Efterfrågan på kompetenta truckförare med rätt utbildning är idag stor, främst inom lager och logistik.

Säkra truckutbildningar erbjuder utbildningar som endast tar 2 dagar. Den första dagen genomförs den praktiska delen av utbildningen på plats i deras lokaler i Stockholm. Dag två genomförs ett webbaserat teoretiskt test hemifrån och kursmaterial samt test skickas via mail efter avslutad praktik.

Säkerhet är en viktig grundpelare

Säkra truckutbildningar erbjuder truckkurser för både privatpersoner och företag. Utbildningarna har stort fokus på säkerhet och i företaget finns en gedigen erfarenhet från branschen så de vet vad som krävs för att utbilda säkra truckförare. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *