En väggdekor för barn sprider glädje

17 augusti 2021
Lily Hansen

Har du ett barn som är sportintresserad så kan det vara roligt att sätta upp en väggdekor på väggen med till exempel en fotbollsspelare. Eller några roliga djungeldjur i barnrummet för att få en lite spännande känsla och ett roligt samtalsämne, djur brukar de flesta barn tycka om. Det kan vara spännande att vakna på morgonen och se en glad apa eller två hängandes på väggen. 

Det ska vara mysigt att vara på sitt rum. Liva upp barnrummet med en väggdekor för barn, kanske en häst, en regnbåge, robot eller några pingviner skulle passa bra. Det går även att få en dekor med barnets namn om man vill det, då blir dekoren lite mer personlig. Det finns en del roliga väggdekorer med mått på så att barnen kan mäta sin längd, kanske en med en solros på eller en med klättrande apor vore fint.

Dessa väggdekorer är enkla att fästa på väggen, en möbel eller en spegel, det går bäst på en ren och slät yta. Många av dem är även stänksäkra och går att torka av om det behövs, det går även att använda dekoren i fuktiga miljöer som till exempel ett badrum.

Väggdekorer – barntexter

Det finns ett stort sortiment av olika barntexter och det kan handla om olika saker i livet. Du kan till exempel välja en dekor med en text som talar om för ditt barn hur mycket du älskar det. Texterna finns i olika storlekar och du väljer själv vilken färg det ska vara så du kan anpassa färgen till rummet texten ska sättas upp i. 

Det finns lite roliga texter också med humoristiskt inslag och ibland kan det behövas något som du och barnet kan skratta åt tillsammans. Vissa nätbutiker låter dig själv designa din egen personliga text om du har någon rolig idé på en passande sådan.

 

Fler nyheter